fbpx

Visuaalne identiteet, brändiloome, logo disain

Enne veel, kui reaalne suhtlus aset leiab, astub kliendiga kontakti sinu bränd. Tugev bränd loob usalduse ja räägib loo, mis kannab endas brändi väärtusi – milline on ettevõtte olemus. Aitame su ettevõttele luua brändistrateegia, visuaalse keele, põhisõnumid, paneme paika tone-of-voice’i – õige sõnumi edastamiseks peavad kõik osad rääkima ühte keelt. Loome terviku kuni visuaalse identiteedi, kasutusnäidiste ja brändiraamatuni välja. 

Töötame välja kõik vajaliku, et saaksid reklaamide ja turundusega edukalt pihta hakata – aitame sind graafilise disaini, presentatsioonide ja teiste turunduseks vajalike lahenduste loomisega.

Kui soovid head tulemust, siis alusta iseendast ja valmista ette põhjalik lähteülesanne. Hea briif on võimalikult lühike, kuid siiski piisav – see peaks sisaldama kõike vajalikku, kuid mitte midagi üleliigset. 

Strateegia

Vaatame otsa sinu brändile täna ja tulevikus. Loome selge raamistiku eesmärkidest ja võimalustest. Selleks, et eristuda ja meelde jääda, vajame strateegiat. Kui soovid head tulemust, siis alusta iseendast ja valmista ette põhjalik lähteülesanne. Hea briif on võimalikult lühike, kuid siiski piisav – see peaks sisaldama kõike vajalikku, kuid mitte midagi üleliigset. 

Turuanalüüs

Teeme nii brändi, konkurentide kui valdkonna tasandil põhjaliku taustauuringu ja kogume võtmetähtsusega informatsiooni, millele rajame kogu edasise töö. 

ARUSAAM

Turunduslikult edukas bränd on avatud, aus ja kliendikeskne. Kõik uus tundub esmapilgul võõras ja ebausaldusväärne, mistõttu kommunikeerime uued lahendused ja lähenemised klientidele tuttavas keeles.

Loovidee

Loovidee kontseptsioon lähtub kliendi soovidest ja vajadustest ning tugineb läbi mõeldud strateegial. See on reklaamis esitatud sõnumite taga olev lugu.

DISAIN

Disain peab olema värske, eristuv ja meeldejääv. Uuenduslik lahendus peab mõjuma nagu usaldusväärne ja juba tuttav käepigistus. 

Reklaamsõnumi edastamine

Disaini mõju avardamiseks on vajalik sellega kaasas käiv sõnum kommunikeerida tabavalt. Teineteist täiendav tervik tugevdab muuhulgas brändi ennast.

Sinu edu on meile oluline - luba meil olla oma ettevõtte taustajõud.

Võta ühendust

Paindlikkus, mobiilsus ja kiirus võimaldavad meil olla usaldusväärseks partneriks nii lokaalselt, kui globaalselt.